Nyhedsbrev - mar 2019

mail
Nyhedsbrev 30. oktober 2020
Hej Gæst,

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Idrætspriser - udnyt mulighed for indstille kandidat - KORT FRIST!
  • Indkaldelse til rep.-møde 2019
  • Tilbyd ferieaktiviteter - frist 19. marts
  • Kalender - bl.a. frister for ansøgninger

Er der en stjerne i din forening? KORT FRIST!

Er der en person i din forening, som du gerne vil sige TAK til for det store arbejde, som han eller hun gør i din forening. Der er mange frivillige ildsjæle i idrætsforeningerne i Herning Kommune. 
Der er helt sikkert også én i din forening som fortjener et  ANERKENDELSE for det fantastiske frivillige arbejde, som han eller hun yder i din forening. Nu kan du indstille ham eller hende til Idrætsrådet frivilligpris - Hverdagens helt – på Idrætsrådet hjemmeside.

Men ikke nok med det: Idrætsrådet vil skabe større synlighed om amatøridrætten i kommunen og give et ’økonomisk klap på skulderen’. Idrætsrådet har partnerskaber om at uddele i alt fire priser:

  • Anker Høsts initiativpris - årets idrætsforening (5.000 kr.)
  • Ringkøbing Landbobanks Talentpris (10.000 kr.)
  • SparNords Ungdomspokal - årets unge idrætsleder (5.000 kr.)
  • netIPs frivilligpris (5.000 kr.)

Det er nu op til jer - ude i foreningerne - at indstille egnede kandidater til ovenstående priser. Det er jeres mulighed for at øge anerkendelse af enten en vigtig person, et velfungerende hold eller en initiativrig forening. I forhold til prisen som årets idrætsforening er ’Jante-loven’ kastet væk - det er helt i orden at indstille sin egen forening.

Der vil være redaktionel omtale af de nominerede i Herning Folkeblad før uddelingen, som finder sted ved Idrætsrådets repræsentantskabsmøde, torsdag d. 11. april 2019 i 'Terminalen'.

Læs mere om de forskellige idrætspriser.

KORT FRIST: Indstillinger til priserne indsendes senest d. 10. marts via hjemmesiden  Skynd jer at sprede budskabet, så flest muligt kan komme i betragtning.

Indstil kandidat  

Rep.møde i Idrætsrådet

Torsdag d. 11. april 2019 holder Herning Idrætsråd repræsentantskabsmøde i KulturFabrikkens nye lokaler på 'Terminalen'.

Program (foreløbigt): 17.00 Workshop: Brug sociale medier til flere medlemmer i foreningen, 18.00 Spisning og rundvisning, 19.00 Rep.møde, 20.30 Prisuddeling og 21.00 Tak for i dag.

Forslag der ønskes behandlet skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden mødets afholdelse. Endelig dagsorden til rep.mødet udsendes senest 8 dage før. Se Idrætsrådets vedtægt.  

Tilmelding til Rep.mødet (senest d. 8.4.2019 af hensyn til spisning).

Ferieaktiviteter 2019

Børn og unge har i flere år kunne deltage i sjove, aktive og lærerige aktiviteter i sommer- og efterårsferien. Har din foreningen ikke været med før, så har du en god mulighed for det nu.

Mange foreninger bruge ferieaktiviteter til at give unge instruktører eller potentielle hjælpeinstruktører en ansvarsfuld opgave. Ferieaktiviteter er samtidig en genvej til at komme i kontakt med nye medlemmer.

Læs mere om ferieaktiviteter og tilmelding af aktiviteter

Deadline for tilmelding af aktiviteter er d. 19. marts 2019.
Idrætsrådet administrerer ferieaktiviteter som er en mulighed for alle kommunens foreninger. Kontakt os gerne hvis I har behov for hjælp eller råd.

Kalender

Tidsfrister
Tilskud til idrætsmateriel i 2019: d. 1. april 2019 (1. rate)

Møder og kurser
Workshop Brug sociale medier til flere medlemmer i foreningen: d. 11. april 2019
Repræsentantskabsmøde: d. 11. april 2019

Aktiviteter
Aktiv ferie 2019: Tilmelding af aktiviteter er senest 18. marts. Aktivitetsuger (uge 27, 32 og 42). Læs mere på www.herning.dk/aktivferie.

HIR opfordrer foreninger til at finde kurser ved de landsdækkende organisationer, DIF, DGI og Firmaidrætten. Hvis I ønsker et foreningskursus eller sende mange deltagere til et kursus kan det ofte afvikles i foreningen eller nærområdet.

--
www.hir.dk | Kontaktmessage
--