Nyhedsbrev - maj 2019

mail
Nyhedsbrev 19. juni 2021
Hej Gæst,

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Jobopslag - Idrætsrådet søger breddeidrætskoordinator
  • Kalender - bl.a. frister for ansøgninger

Breddeidrætskoordinator

Herning Idrætsråd opprioriterer indsatsen med at styrke lokale idrætsforeninger og ansætter derfor en ny breddeidrætskoordinator.

Den nye koordinator vil have som hovedopgave at få endnu flere til at opdage foreningslivet og/eller få lyst til at prøve alsidige idræts- og motionsaktiviteter.

Koordinatoren får vide rammer til at skabe og støtte god drift i foreninger og få nye medlemmer til foreninger. Det vigtigste er dog at vedkommende kan skabe engagement - så vil en masse uforløste potentialer blandt frivillige foreningsfolk give mod og lyst til nye tiltag.

Er du - eller kender du en i dit netværk - interesseret i at vide mere om jobbet og evt. søge stillingen, så læs mere på http://www.hir.dk/om-hir/ledige-stillinger 

Der er ansøgningsfrist d. 10. juni.

Kalender

Tidsfrister
Kursustilskud kan søge løbende.
Dyrt idrætsmateriel i 2019: d. 1. september 2019

Møder og kurser
HIR er på vej med kursus inden for 

  • Idrætsleder
  • Mentaltræning i foreninger

Har det interesse så send allerede nu en mail til ab@hir.dk og du/I kommer på en mailingliste.

Aktiviteter
Aktiv Ferie 2019: Tilmelding af aktiviteter til både sommer og efterårsferie er fortsat mulig. Aktivitetsuger (uge 27, 32 og 42). Læs mere på www.herning.dk/aktivferie eller kontakt Idrætsrådet.

HIR opfordrer foreninger til at finde kurser ved de landsdækkende organisationer, DIF, DGI og Firmaidrætten. Hvis I ønsker et foreningskursus eller sende mange deltagere til et kursus kan det ofte afvikles i foreningen eller nærområdet.

--
www.hir.dk | Kontaktmessage
--