Udsættelse af rep.møde i Herning Idrætsråd

mail
Information - 19. juni 2021
Hej Gæst,

I dette brev kan du læse om:
  • Repræsentantskabmøde udsættes
  • Idrætsrådet - telefon og mail er åben
  • Kalender - bl.a. frister for ansøgninger

Rep.mødet 2020 udsættes pga. corona

Idrætsrådets bestyrelse har besluttet, at udsætte repræsentant-skabsmøde 2020 til senere af hensyn til corona-nedlukningen.

Vi finder en ny dato når Danmark igen er i normal gænge – og håber på at mange medlemsforeninger har tid og lyst til at deltage når vi indkalder igen.

I Idrætsrådets vedtægter står, at rep.mødet skal afvikles inden udgangen af april, hvilket under nedlukningen ikke er muligt (force majeure) og der er således en saglig grund til, at fristen ikke kan overholdes. Indkaldelse til et nyt rep.møde vil finde sted med de tidsfrister som er nævnt i vedtægten.
 
Allerede nu kan du læse bestyrelsens beretning og se regnskab for medlemsforeningen på www.hir.dk/om-hir/moder/rep-mode-2020

Idrætsrådet - telefon og mail er åben

Hvis corona-situationen giver nye spørgsmål - eller levner den særlige situation jeres bestyrelse en uventet mulighed for at planlægge eller udvikle tiltag i foreningen - så er vi tilrådighed for sparring og hjælpe.

Idrætsrådets medarbejdere vil i den kommende tid primært arbejde hjemmefra. Det betyder, at Idrætsrådets fysiske kontor er lukket, men at alle medarbejdere kan træffes på telefon og mail.

Kontaktoplysninger finde på www.hir.dk/om-hir/kontakt

Kalender

Tidsfrister
Kurser og dyrt idrætsmateriel i 2020: d. 1. april 2020 (1. runde)
DIF og DGIs Foreningspulje åbnede 1. marts - læs mere 

Møder og kurser
Repræsentantskabsmøde: er udsat på ubestemt tid

HIR opfordrer foreninger til at finde kurser ved de landsdækkende organisationer, DIF, DGI og Firmaidrætten. Hvis I ønsker et foreningskursus eller sende mange deltagere til et kursus kan det ofte afvikles i foreningen eller nærområdet.

--
www.hir.dk | Kontaktmessage
--