Ledige stillinger

Herning Idrætsråd søger breddeidrætskoordinator

Hvordan skaber idrætsforeninger opmærksomhed om sine aktiviteter, når det er idræt og fællesskab der skal passe til folks (sparsomme) tid?
Hvordan udløser vi energien blandt hundredvis af inaktive borgere, som faktisk gerne vil være mere fysisk aktive?
Hvordan ser attraktive fællesskaber ud, hvis de skal fungere i forskellige typer og grader af organisering?

De spørgsmål kan vores kommende breddeidrætskoordinator finde svarene på. Er det dig? Hvis ja, og hvis du har lyst til at blive nøglefigur i et startup med tårnhøje ambitioner og engagerede kollegaer, så læs med her:

Herning Idrætsråd (HIR) er en paraplyorganisation for 180 idrætsforeninger i Herning kommune. Den bærende vision er at skabe nytteværdi for medlemsforeningerne. Det sker bl.a. ved tilskudsordninger, rådgivning, udvikling, nye projekter og samarbejdsformer inden for idrætsområdet. Hensigten er at skabe foreningsudvikling, øge kvaliteten og give sammenhængende løsninger, der resulterer i mere idræts- og foreningsaktivitet.
Vi er uafhængig, men samarbejder med kommune, idrættens organisationer, andre idrætsråd og organisationer, samt ikke-medlemsforeninger hvor det understøtter rådets arbejde.

Idrætsrådets breddeidrætskoordinator vil have som hovedopgave at få endnu flere til at opdage foreningslivet og/eller få lyst til at prøve alsidige idræts- og motionsaktiviteter. Som koordinator får du et budget og vide rammer til at skabe god drift i og få nye medlemmer til foreninger. Det vigtigste er dog at kunne skabe engagement - så vil en masse uforløste potentialer blandt frivillige foreningsfolk give mod og lyst til at kaste sig ud i nye tiltag.

Der er tale om en fuldtidsansættelse hvor det er afgørende, at du også kan arbejde uden for normal arbejdstid og i weekender. På det personlige plan bidrager du med en selvstændig, udadvendt og opsøgende tilgang til dit arbejde. For at lykkes i HIR er det endvidere et must, at du er en udpræget teamplayer.
Vi forventer, at du er indsigts-/idérig, kreativ og evner at skabe netværk, hvor du færdes professionelt. Samtidig skal du være en afslutter, som kan få tiltag til at virke.
 
Søg jobbet
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV senest 10. juni 2019.
Det er vigtigt, at du især fokuserer på at fortælle os, hvad du vil bidrage med i jobbet og hvilke erfaringer, du vil bringe i spil.
Vi afvikler samtaler mandag d. 17. juni og evt. en anden samtalerunde i uge 25 eller 26.
Det forventes, at du starter 1. august 2019.

Mere information
Søg rundt på hjemmesiden og læs om HIRs aktiviteter. I højre side kan du finde jobbeskrivelse og øvrige relevante oplysninger.
Har du spørgsmål kan du kontakte sekretariatsleder Anders Buhl på tlf. 61 20 98 44 eller ab@hir.dk

Fakta

Stillingstype:
Fast fuldtidsansættelse

Løn:
Løn efter kvalifikationer

Kørekort:

Nødvendig og villig til at bruge egen bil i jobbet

Ansøgning:
via system

Ansøgningsfrist:

10-06-2019

Samtale:
17-06-2019

Primært arbejdssted:
Herning Idrætsråd
Holingknuden 3
7400 Herning

Reference og kontaktperson:
Anders Buhl, sekretariatsleder
ab@hir.dk | 61 20 98 44

GDPR

Herning Idrætsråd håndterer ansøgninger forsvarligt.

Det betyder at vi slette personoplysninger, når der ikke længere er et sagligt formål med at opbevare dem. Jobansøgninger sletter vi som udgangspunkt når den pågældende stilling er besat. Jobansøgningen slettes af alle, der har haft adgang til den.

Hvis ansøger ønsker, at HIR skal opbevare ansøgningen i længere tid (til evt. senere rekruttering), skal ansøgeren egenhændigt give opfordring og samtykke hertil.

Adresse

Herning Idrætsråd:

Sportcenter Herning,

Holingknuden 3,

7400 Herning

Kontakt Info

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: +45 96 28 86 60

 

CVR: 30 43 76 83