Nyhedsbrev - juli 2019

mail
Nyhedsbrev 06. maj 2021
Hej Gæst,

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Idrætsrådet har ansat breddeidrætskoordinator
  • Ny børne og ungepolitik
  • Sommerferie hos Idrætsrådet
  • Kalender - bl.a. frister for ansøgninger

Ny breddeidrætskoordinator ansat

Herning Idrætsråd har pr. 1. august ansat Mads Løvig som breddeidrætskoordinator. En fremtædende opgave for Mads bliver støtte og rådgivning til lokale idrætsforeninger.

Den nye koordinator vil desuden have som opgave at få endnu flere til at opdage foreningslivet og/eller få lyst til at prøve alsidige idræts- og motionsaktiviteter.

Koordinatoren får vide rammer til at skabe og støtte god drift i foreninger og få nye medlemmer til foreninger. Vi mener Mads kan skabe engagement - så en uforløste potentialer blandt frivillige foreningsfolk kan give mod og lyst til nye tiltag.

Mads fortæller: Jeg ser frem til at tiltræde stillingen som breddeidrætskoordinator. Særligt at møde de mange gode kræfter og initiativer i foreningerne, som er til glæde og gavn for medlemmerne. Derudover bliver det spændende at opsnuse de selvorganiserede aktive og lytte til, hvordan de ønsker at udvikle deres aktiviteter eventuelt i fællesskab med andre. Jeg vil bidrage med en konstruktiv lyttende tilgang til de aktive, ligesom jeg ser frem til at følge op på initiativer fra Herning Idrætsråd.

Mads er læreruddannet og har en bred idrætsbaggrund. Han kommer fra en stilling på en idrætsefterskole.

Ny børne - og ungepolitik

Herning Kommune har vedtaget en ny politik for børn og unge.
Målet er at skabe rammer og retning for udviklingen af livsduelige børn og unge, da alle børn og unge - uanset alder og behov - skal have et godt liv og gode muligheder.

Med titlen 'Her skaber vi venskaber' sætter politikken fokus på fire områder, hvor særligt 'vores fælles børn og unge' har relevans for idrætsforeninger. 

I efteråret vender HIR tilbage med gode råd og ideer til at sikre de bedste rammer for dannelse af venskaber i foreninger.

Læs hele politikken.

Sommerferie

Herning Idrætsråd holder lukket i uge 28-30.

Alle foreninger ønskes en god sommer.

Kalender

Tidsfrister
Kursustilskud og HIRs udviklingspulje kan søge løbende.
Dyrt idrætsmateriel i 2019: d. 1. september 2019

Møder og kurser
HIR er på vej med kursus inden for 

  • Idrætsleder
  • Mentaltræning i foreninger

Har det interesse så send allerede nu en mail til ab@hir.dk og du/I kommer på en mailingliste.

HIR opfordrer foreninger til at finde kurser ved de landsdækkende organisationer, DIF, DGI og Firmaidrætten. Hvis I ønsker et foreningskursus eller sende mange deltagere til et kursus kan det ofte afvikles i foreningen eller nærområdet.

Reminder
Hold venligst Conventus ajour med alle relevante oplysninger om din forening: bestyrelsen (herunder hvem der er tegningsberettet), kontaktoplysninger, NemKonto mv.

--
www.hir.dk | Kontaktmessage
--