Nyhedsbrev - mar 2020

mail
Nyhedsbrev 06. maj 2021
Hej Gæst,

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • Corona - forholdsregler for at undgå smitte
  • Like Idrætsrådet på Facebook - hurtigste vej til information
  • Kalender - bl.a. frister for ansøgninger

Corona - undgå forsamlinger over 1000 personer

Med regeringens udmelding fredag d. 6. marts omkring at forebygge smittespredning er det oplagt, at alle foreninger og arrangører af idrætsbegivenheder overvejer en udskydelse eller aflysning af store arrangementer. Anbefalinger gælder foreløbig resten af marts.

Der er ikke anbefalinger om at almindelig idrætsaktivitet i foreninger og klubber bør aflyses. Det som vi hver især kan gøre minimere smitte er at fastholde god håndhygiejne og undgå tæt kropslig kontakt.

Hvis jeres foreningen har planlagt rejseaktivitet til udlandet anbefaler sundhedsstyrelsen en øget opmærksomhed på rejsevejledninger.
 
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger.

Nyttige kilder:

Like Idrætsrådet på Facebook - hurtig vej til vigtig infomation

Idrætsrådets facebookgruppe har pt. 127 følgere - altså potentielt halvdelen af alle medlemsforeninger i Herning Idrætsråd.

Rådet har et ønske om at kunne dele vigtig information med alle medlemsforeninger på en hurtig og effektiv måde. Vi vil derfor opfordre alle medlemsforeninger til at like siden.
Det gælder ikke bare de tegningsberettede som modtager nyhedsbrevene fra Idrætsrådet, men alle som sidder i udvalg og evt. trænere/instruktørere.
 
www.facebook.com/herningidraetsraad/ 

Kalender

Tidsfrister
Kurser og dyrt idrætsmateriel i 2020: d. 1. april 2020 (1. runde)
DIF og DGIs Foreningspulje åbner 1. marts - læs mere 

Møder og kurser
eSport - inspirationsmøde for foreninger på Herning Bibliotek: 26. marts 2020
Repræsentantskabsmøde: d. 23. april 2020

Aktiviteter
Aktiv ferie 2020: Tilmelding af aktiviteter er senest 18. marts. Aktivitetsuger (uge 27, 32 og 42). Læs mere på www.herning.dk/aktivferie.

HIR opfordrer foreninger til at finde kurser ved de landsdækkende organisationer, DIF, DGI og Firmaidrætten. Hvis I ønsker et foreningskursus eller sende mange deltagere til et kursus kan det ofte afvikles i foreningen eller nærområdet.

--
www.hir.dk | Kontaktmessage
--