Det videre arbejde

Undersøgelsen skal give mening for både den enkelte deltagende forening og for Idrætsrådet arbejde for at fremme vilkårene for foreninger. 

Konkret betyder det, at Idrætsrådet i foråret 2019 vil tage fat i alle foreninger, som deltog i undersøgelse for at vi kan følge op på foreningens besvarelse. Det kan være enten foreninger hver for sig eller i relevante grupperinger hvor flere foreninger har samme behov eller udfordring. Vi starter med de foreninger som har besvaret spørgearket igennem Idrætsrådet, dernæst foreninger som har svaret igennem DGI og endelig de foreninger som ikke har deltaget i undersøgelsen.

Resultater fra undersøgelsen vil indgå i Idrætsrådets dialog med både forvaltninger og kommunalpolitikere. Det er relevant at man på kommunalt niveau får indblik i 'øjeblikbilledet' af foreningers tilstand, men også at politikere udfordres på hvad der skal til for at fastholde og udvikle foreningslivet i hele kommunen. Idrætsrådet mener endelig at undersøgelsen bør indgå i den kommende igangsætning af Herning som 'Bevæg dig for livet'-kommune.

Foreningsundersøgelsen rummer mange oplysninger - og vil i løbet af de næste måned bliver gennemarbejdet yderligere.

Her på siden vil der løbende ske en opdatering af de tendenser og anbefalinger som undersøgelsen afstedkommer - så følg gerne med på denne side.

Har du lyst at bidrag med dine synspunkter er du velkommen til at svare på de samme spørgsmål som blev anvendt på medlemsmødet. Du må gerne nøjes med at svare på de emner som du finder mest interessant. Send dine kommentarer til kh@hir.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Holst, på kh@hir.dk, tlf: 96 28 86 64 eller mob: 20 66 64 46.

Adresse

Herning Idrætsråd:

Sportcenter Herning,

Holingknuden 3,

7400 Herning

Kontakt Info

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: +45 96 28 86 60

 

CVR: 30 43 76 83